Complexion Rescue Recension

complexion-rescue

Då var det dags att titta närmre på Complexion Rescue som är en multi-tasking Foundation från bareMinerals mineralsmink som kombinerar hudvård och ger en naturligt strålande täckning samtidigt. Det bästa av en BB, CC, och en färgad dagkräm … med en ökning 215% i återfuktining efter bara en vecka enligt studier. Detta är ett helt nytt sätt att tänka på smink och passar alla hudtyper. Innehåller ett solskydd med SPF 30 och är som sagt mycket återfuktande. Man får ett lystrigt och fräscht resultat men ändå med en naturlig finish.

Demo

Användning

Applicera Complexion Rescue med rengjorda fingrar eller med förslagsvis Smoothing Face Brush. Produkten ger rikligt med fukt, varför ingen annan fuktighetscréme behövs innan. Om man så önskar kan man addera till sitt favoritserum innan. Tag en mindre mängd produkt på fingertoppen, fördela ut produkt över ansiktet. Massera sedan in produkten men händerna. Önskar man instället använda sig av en borste, förslagsvis Smoothing Face Brush eller annan boste med syntethår, så tar man samma mängd produkt på fingertoppen och fördelar ut. Massera sedan in produkten med borsten istället för fingrarna. Det går även bra att applicera produkt direkt i borsten och massera in. Med borste får man ett något mer täckande resultat än med applicering med fingrarna, dessutom uppnår man en fin air-brushed effekt i huden.

Färger

Complexion Rescue™ Tinted Hydrating Gel Cream kommer numera i 16 olika färger. De vanligaste tio färgerna ser du nedan och dessa har kompletterats nu med 6 nya färger under sommaren.

färger-complexion-rescue-bareminerals

För Vem?

För dig som vill känna sig lite jämnare i hudtonen än vanligt utan att känna sig sminkad och samtidigt få huden återfuktad. Perfekt att använda på sommarhalvåret då den innehåller solskydd. + för att den lämnar en fräsch look.

Ingredienser:

Aktiva Ingredienser: Titanium dioxide 6.2%

Ingredienser: water, coconut alkanes, propanediol, squalane, trehalose, isostearic acid, glycerin, silica, agar, caprylic/capric triglyceride, globularia cordifolia callus culture extract, salicornia herbacea extract, melilotus officinalis extract, coco-caprylate/caprate, butylene glycol, lauroyl lysine, sodium hyaluronate, succinoglycan, polysorbate 60, cellulose gum, polyglyceryl-4 laurate/succinate, sorbitan sesquiisostearate, magnesium stearate, magnesium hydroxide, magnesium chloride, potassium chloride, calcium chloride, potassium sorbate, phenoxyethanol. may contain: titanium dioxide, iron oxides.

Sammanfattning

En superhärlig färgad Foundation som håller huden återfuktad och ger ett naturligt skydd mot solen. Dess härliga gelcreme ger en Fräsch look och tillför en frisk Lyster i huden. Passar alla Hudtyper.

Den mineralbaserade formulan är som en BB, CC och färgad återfuktande kräm i ett. Jämfört med andra färgade krämer har bareMinerals samlat pigmenten samt fuktbevarare på insidan, omringat av mineralberikad fukt istället för fukt på insidan och olja på utsidan. Den erbjuder därför djup återfuktning och hjälper även till att skydda huden mot solens skadliga strålar tack vare SPF 30.

Din hy känns omedelbart återfuktad, och den hjälper även till att vid regelbunden användning återfukta huden på långsikt. bareMinerals Complexion Rescue erbjuder en skir till medium täckning med en daggig finish och ger din hy en strålande, mjuk och len look samtidigt som huden är välmående!

Köp Complexion Rescue i någon av våra Selected Stores

SethandSally.com
Skincity.se
Eleven.se

Har du Complexion Rescue? Rösta Vad du tycker om den

 

Ditt Betyg 1-5
5 based on 5 votes
Varumärke
bareMinerals
Produktnamn
Complexion Rescue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *